text  Lovisa Ahlsved Tidén

10 MAJ 2021

Självcoachning som stärker

Självcoachningsprogrammet på Folkuniversitetet syftar till att lyfta och förstärka det personliga ledarskapet och tar upp frågor som stresshantering, målstyrning och självkänsla.

På arbetsmarknaden är just självledarskap attraktivt för arbetsgivare. Hur vi ser på oss själva påverkar människan stort, dels hur vi tar oss an våra egna liv och förmågan till att se möjligheterna i det, säger Anna Idell, kursledare och platsansvarig på Folkuniversitetet i Söderhamn.

Magdalena Rec, är en av dem som har gått kursen.

– Jag har aldrig tidigare varit med om att man går så djupt in på självkänsla och självförtroende, men Anna skapade en öppen miljö och tillät alla att vara sig själva.

– Den här kursen har varit ett stort hjälpmedel för reflektion. Jag har förstått vikten av att fortsätta utvecklas och vill aldrig sluta fundera på vad som är viktigt i livet och lyssna inåt.  

Liknande läsning

Vägen till drömpraktiken

För tre månader sedan var Zarina Dzhumaevas mål att få en praktikplats. Nu är hon på Länsförsäkringar Bank där hon även har chans till anställning. – Det här är drömplatsen, och den blev möjlig tack vara Folkuniversitetet och Korta vägen, säger hon.

tidskriften@folkuniversitetet.se
Folkuniversitetets förbundskansli
Box 26152, 100 41 Stockholm

tidskriften@folkuniversitetet.se
Folkuniversitetets förbundskansli
Box 26152, 100 41 Stockholm

Tack!

Du är nu anmäld till Tidskriftens nyhetsbrev.