Klara Johansson

 

5 SEPTEMBER 2019

Tidskriften Folkuniversitetet nominerad till priser

Tidskriften Folkuniversitetet är nominerad till Publishingpriset (tidskriftswebbplatsen) och till Svenska designpriset (papperstidningen).

Tidskriften Folkuniversitetet har precis genomgått en förändring i målgrupp. Tidigare var den en personaltidning men nu ligger fokus på att visa Folkuniversitetets samhällsengagemang för opinionsbildare, samarbetspartens och allmänhet. I samband med skiftet har vi tagit fram tidskriften.se där man kan läsa och dela artiklar och vi kommer att börja skicka ut ett nyhetsbrev under hösten.

– Vi är så stolta över att tidningen har fått de här nomineringarna, säger redaktör Klara Johansson.

Torino Tidningsform står för formen både för papperstidningen och tidskriftswebbplatsen.

Liknande läsning

Forska mer på cirkelns värde

Nu går utredningarna och kontrollerna av studieförbundens rapportering in i slutskedet. Frågan är hur vi går vidare. Ska framtiden mötas med ännu striktare kontroller eller ska vi återupprätta tilliten och också bättre utvärdera resultaten? Det är...

Varför ge sig på kulturen?

När kulturens folk någon enstaka gång ryter till och säger att nu är det nog med nedskärningar – då får de ofta höra att de utgör ”ett sär­intresse”. En klick oklippta och ansvarslösa fri­passagerare. Och förslag på skattesänkningar brukar inte gälla försvaret, infrastrukturen eller ens skolan. Man talar hellre om – kulturen.

tidskriften@folkuniversitetet.se
Folkuniversitetets förbundskansli
Box 26152, 100 41 Stockholm

tidskriften@folkuniversitetet.se
Folkuniversitetets förbundskansli
Box 26152, 100 41 Stockholm

Tack!

Du är nu anmäld till Tidskriftens nyhetsbrev.